Onze vestigingen

Nederland

De beste beste pizza is nu ook in Amsterdam verkrijgbaar en heeft al vele fans, Ook hier geldt, met 2 verschillende toppings op één pizza wordt de pizza dubbel delizioso. Delen kan natuurlijk ook, maar hoeft niet. We kijken uit naar je bezoek!

Duitsland

Van A voor Augsburg tot Z voor Zarrentin misschien in de toekomst – hier vind je alle L’Osteria’s in Duitsland. Kijk maar eens rustig rond. Het is alsof je een culinaire reis door Italia maakt.

Oostenrijk

Oostenrijk is het land van mooie toppen en bijzondere hoogtepunten. Bijvoorbeeld op culinair gebied: wie wil niet graag verwend worden met de beste beste pizza en pasta d’amore? Maar zoek ons niet in Gramais, de kleinste gemeente van Oostenrijk, want daar is helaas geen L’Osteria. Nog niet!

Zwitserland

Van gletsjers tot palmbomen, van authentieke bergdorpjes tot levendige steden, Biel krijgt de primeur van de beste beste pizza en pasta d’amore. Het duurt vast niet lang voor er meer L’Osteria’s in Zwitserland volgen.

Engeland

Hello England! Gezellig als een pub, maar met de ‘beste, beste pizza en pasta d’armore’ als verrassing. Dat is L’Osteria. Met een flinke portie Italiaanse charme om het plaatje compleet te maken. Loopt het water je al in de mond? Breng dan je vrienden mee – we kunnen niet wachten tot je komt!

Tsjechië

De Tsjechische keuken ziet men als smaakvol en stevig. Daarom is het een goed idee dat ook Praag kennis gaat maken met de ‘beste beste pizza & pasta d’amore” Maar L’Osteria kan zowel zoet als stevig zijn: heeft u ooit onze hemelse tiramisu geprobeerd?

We hopen je snel te zien!