L’Osteria.
Grande Amore.

De beste, beste pizza, pasta d´amore en een unieke sfeer – een niet te overtreffen recept.

Al bij het openen van de deur van L´Osteria voel je je als in een typisch Italiaanse osteria. Hier ontmoeten mensen elkaar – families, vrienden, stelletjes, jong en oud – om lekker te eten. Er heerst een ietwat rumoerige, levendige sfeer, die doordrongen is van de heerlijke geur van de echte Italiaanse keuken. Een gastvrije en gezellige plek, waar je jezelf kunt zijn en waar je je meteen thuis voelt.

L’Osteria staat bekend om de beste, beste pizza en pasta d’amore. De pizza steekt ver over de rand van het bord uit en wordt vaak voor twee personen met verschillend belegde helften besteld. En de pasta? Die is om verliefd op te worden! Daarnaast hebben we nog veel andere tijdloze klassiekers uit de Italiaanse keuken zoals antipasti, salades, hemelse dolci en een weekmenu met smaakvolle seizoensgerechten en allerlei pastacreaties. Trouwens, sinds 2015 maken we onze macaroni, strozzapreti, tortellini en co zelf in onze pastafabriek in Nürnberg.

Alle gerechten worden vers in onze open keuken ‘à la mamma’ bereid. Onze gasten ervaren live wat onze passie voor Italiaans koken inhoudt. De ingrediënten komen grotendeels uit Italië en zowel de pizza als pasta geurt en smaakt – en vult. Want bij ons krijg je royale porties voor een eerlijke prijs.

Ook het gebouw en de inrichting zorgen ervoor dat je bezoek aan L’Osteria een genot is voor alle zintuigen. Hoge plafonds en een gevel met glas tot op de grond creëren veel ruimte die door designverlichting in een vriendelijk licht wordt gedompeld. Een mengeling van stijlen, die bewust voor elke locatie door het L’Osteria inrichtingsteam ontwikkeld wordt, zorgt voor een mooie en warme sfeer met een extra portie gezelligheid.

Zoals aan het totaalconcept van L’Osteria te zien is, speelt liefde voor details een cruciale rol bij ons, of het nu gaat om het eten, de inrichting of de avanti service. Net zoals passie, hartelijkheid, ambitie en oprechtheid – want deze waarden staan bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets is onze slogan: L’Osteria. Grande Amore.

Dus? Ci vediamo – tot gauw!

kitchen-dough

Wij zijn op zoek naar jullie!