La Famiglia.

Originale

established

1999

We bieden onze gasten een echte thuis met typisch Italiaanse charme en beste, beste pizza en pasta d’amore. Dat bieden we onze medewerkers natuurlijk ook en nog veel meer.
We nodigen je uit om het L’Osteria thuisgevoel te helpen creëren en er een succes van te maken. Met mensen die meer verbindt dan hun enorme servicegerichtheid en enthousiasme voor de klassieke Italiaanse keuken, omdat ze deel uitmaken van de groeiende FAMIGLIA, allemaal hun eigen persoonlijkheid meebrengen en begrijpen hoe ze de ruimte die ze krijgen kunnen benutten. Bij ons werk je samen met collega’s die alles op alles zetten om hun gemeenschappelijke passie te verwezenlijken: onze beste beste pizza en pasta d’amore over heel Europa te verspreiden.

Samen vormen we een gemeenschap die de waarden passie, hartelijkheid, ambitie en oprechtheid hoog in het vaandel heeft staan – en voor eenieder van ons is het een eer een uitstekende service te verlenen.

HET BELANGRIJKSTE INGREDIËNT
BEN JIJ!

Waar het om draait: we willen niet dat jij voor L’Osteria werkt! Wij willen dat je L’Osteria bent. L’Osteria spreekt. L’Osteria voelt. Wat is er voor nodig om opgenomen te worden in onze FAMIGLIA? Om het met de woorden van onze padrone te zeggen: “Je hebt het hart op de juiste plaats en je kunt aanpakken.” De rol van gastheer of gastvrouw is je op het lijf geschreven. Want bij L’Osteria draait alles om de gast en zijn welbevinden. Dat betekent dat je je mouwen opstroopt en ervoor zorgt dat elke gast zich in de watten gelegd voelt.

Om met mensen van allerlei pluimage om te gaan is een flinke portie intuïtie en mensenkennis nodig en een sterke servicegerichtheid. Als lid van onze FAMIGLIA stroomt ons bloed ook door jouw aderen en dankzij je motivatie en verantwoordelijkheidsgevoel heb je je werk goed onder controle.

Wij zijn op zoek naar jullie!

FORZA L’OSTERIA!

Voor mensen die hongerig zijn, is L’Osteria niet alleen een plaats waar je onwaarschijnlijk goed kunt eten, maar waar je ook hogerop kunt komen. Wij willen namelijk dat je lang bij ons blijft werken! Omdat het ons economisch voor de wind gaat en we voortdurend groeien, kunnen we je een vaste baan aanbieden met afwisselende werkzaamheden en goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

AANBEVELING VAN HET HUIS

Met behulp van intensieve trainingen zorgen we ervoor dat je je altijd als goede gastheer of gastvrouw presenteert. Opdat elk nieuw lid van de FAMIGLIA weet hoe we werken en wat we belangrijk vinden, coachen en trainen onze gespecialiseerde stationtrainers ter plekke het volledige team van het restaurant en individuele medewerkers.

UNO, DUE, TRE

Onze basistraining van drie maanden geeft je een start die afgestemd is op jouw behoeften! Tijdens deze periode stomen we je klaar voor ons soms hectische bedrijf.
Je wilt een leidinggevende functie in een van onze restaurants? Dan volg je eerst ons managementprogramma ‘3+9’. Naast de basistraining van drie maanden omvat dit programma een ontwikkelingsfase van negen maanden, waarin wij personen met leiderschapskwaliteiten voorbereiden op hun verantwoordelijke rol door middel van workshops, opleidingen en intensieve trainingen op locatie. Op het menu staan zowel juridische als bedrijfskundige onderwerpen.

LEERRIJKE INTERMEZZI

In onze trainingsacademie in München bereiden we managers, stationtrainers, volledige restaurantteams en stagiaires buiten de levendige praktijk ook theoretisch voor op toekomstige uitdagingen.
Het is bij ons trouwens mogelijk om van standplaats te veranderen omdat we verschillende vestigingen hebben. Zo kun je verschillende steden in Duitsland of in andere Europese landen leren kennen.
Trek gekregen? Dan verheugen wij ons op jouw sollicitatie.