Mamma Mia!

We hebben een buikje gekregen! Geen wonder.
Sinds 1999 doen we niets anders dan eten maken.

Hoe dat allemaal begonnen is? Met “mamma” natuurlijk. De moeder van alle L’Osteria’s werd in 1999 in Nürnberg geopend. Sindsdien heeft ons recept zich meer dan bewezen: verse Italiaanse keuken, ontspannen sfeer, pizza’s die over de rand van het bord uitsteken en een prijs-kwaliteitverhouding die zal smaken. Een overtuigende mix? Dat blijkt wel, want de L’Osteria-familie groeit en groeit. Ondertussen is ze tot in Augsburg, Frankfurt, Hamburg, München, Rosenheim, Regensburg, Ulm en vele andere Duitse steden uitgezwermd.

Originale

established

1999

Ook in Oostenrijk en Zwitserland zijn nakomelingen neergestreken. Wij verheugen ons nu al op alle andere bambini die er in de loop van de tijd nog bij zullen komen. Naturalmente, want als wij Italianen ergens van houden, dan zijn het grote families.

Trouwens, tot de L’Osteria FAMIGLIA behoort sinds 2015 ook een eigen pastafabriek in Nürnberg. Macaroni, strozzapreti, tortellini en co produceren wij sindsdien in eigen regie – veel andere pastasoorten staan op de planning.

Wij zijn op zoek naar jullie!