Pizza.

Onze beste beste pizza wordt ook met veel liefde belegd, in een steenoven gebakken, heerlijk knapperig dun geserveerd en steekt ver over de rand van het bord uit. En het allerbeste is dat je, als je dat wilt, twee verschillend belegde helften kunt bestellen – perfect om te delen. Het deeg bereiden wij dagelijks volgens een origineel geheim Italiaans recept voordat het een nacht mag rusten. Pas de volgende ochtend verdelen onze pizzaiolos – zo noemt men pizzabakkers in Italië – het deeg in gelijke porties voor ontelbare pizza. Wist je trouwens dat een beetje melk en ei in het deeg er bij ons voor zorgen dat de pizza aan de buitenkant knapperig wordt en aan de binnenkant niet uitdroogt? Met andere woorden: gewoon perfetto smaakt.

Originale

established

1999

Trouwens, als je je portie een keertje niet helemaal op kunt – non c’è problema. We pakken het restant graag voor je in.
En als je zin hebt om lekker een avondje thuis te blijven: alle gerechten kunnen ook afgehaald worden.

Opmerkingen bij enkele ingrediënten:
1met conserveringsmiddelen; 2met kleurstoffen; 3met antioxidanten; 4met nitrietpekelzout en nitraat; 11met fosfaat.

losteria-pizza-01